Kurv

Sommerferien er slut

Home/Blog, Inspiration, Kunst/Sommerferien er slut

Sommerferien er slut

Og hvad jeg har så fyldt de lange lyse dage og nætter ud med? Har jeg drukket champagne på en tagterrasse i Venedig? Har jeg cyklet landet rundt med teltet på ryggen? Har jeg udnyttet de mange regnvejrsdage til at komme foran med pensum til næste semester? Det korte svar er: nej. Jeg har faktisk ikke lavet noget.

Når man pludselig står med en masse tid på hånden, som man kan fylde ud med hvad som helst, så er det pludselig en uoverskuelig opgave at finde på noget at give sig til.

Derfor har jeg besluttet mig for at omfavne min dovne sommer. Jeg sover så længe, jeg kan og vil, jeg læser bøger, når jeg har lyst og maler på mine malerier. Her er det seneste fra ferien.

 

Sommerferien er slut
By | 2017-08-25T17:42:35+00:00 august 25th, 2017|Blog, Inspiration, Kunst|0 Comments

Leave A Comment