Kurv

Så kører min nye blog!

Home/Blog/Så kører min nye blog!

Så kører min nye blog!

Først og fremmest må jeg beklage at så mange af jer gik forgæves, da I forsøgte at komme ind på min blog i går. Tak, for den overvældende og fine modtagelse af mit nye projekt, som jeg er ganske overbevist om, kommer til at blive fantastisk!

Et par stykker spurgte ind til, hvad mit nyeprojekt kommer til at betyde både for jer og for mig – og altså, det hurtige svar er, at det ikke kommer til at have den store betydning.

Og med dét sagt, vil jeg gerne byde jer velkomne, til min nye blog!

Eller rettere, velkommen til det helt nye design på min blog, som selvfølgelig bliver ved med at være hvad den hele tiden har været: mit frirum på internettet hvor jeg deler stort og småt af mine tanker og min hverdag med jer, der måtte have lyst til at læse med. Og jeg er ellevild med det allerede, designet, selvom det stadig har lidt børnesygdomme, som jeg forhåbentligt får nogle ledige stunder henover sommeren til at få fikset. Men altså, et helt nyt design, som forhåbentligt er både mere overskueligt, pænere og mere brugervenligt end det gamle.

Min blog har som sagt ikke længere nogle bannere, men i stedet bare en header, som jeg har skiftet ud, fordi jeg tænker, at de fleste af jer efterhånden har okay styr på hvordan toppen af mit hoved ser ud 😉

Åh altså, jeg synes det fungerer så fint og jeg håber sådan, at I vil synes det samme.

Og NU vil jeg lave mig en kop kaffe og nyde, at at lasagnen er i ovnen, inden jeg skal gøre rent, for det trænger der virkelig til hjemme hos mig.

By | 2017-08-17T22:25:38+00:00 august 17th, 2017|Blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment