Kurv

Om mig 2017-03-30T17:54:29+00:00

Kunstneren Sasha Winther

Jeg hedder Sasha og jeg er afhængig af at male.

Kunst er en skør ting

Jeg vidste meget tidligt i mit liv, at jeg elskede at male. Jo større et lærred, jo mere inspireret blev jeg over projektet og skabelsesprocessen.

Jeg har bl.a. dykket ned i min barndom og genfundet en masse minder, som har inspireret mig til at skabe malerier med en palet af levende farver.

Mens også livskraft, energi og humor er temaer der ofte går igen i mine malerier.

Jeg har altid været kreativ

Jeg er vokset op på Sjælland. Jeg tog til København mindst en gang om ugen for at opleve kunstscenen. Om det var et museum eller gadekunst; jeg var fascineret af det.

Jeg har altid haft en passion for sci-fi, Disney film, fantasy og kunst der var anderledes.

Jeg har for nylig været heldig at have arbejdet med store lærreder og har fået lov til at hænge min kunst på en institutions vægge. Jeg formåede at lave 2 store værker til de hvide vægge, som jeg var fuldt ud tilfreds med.

Før jeg havde mulighed for at skabe de store projekter, var jeg meget freelance kunstner. Jeg har været selvstændig et stykke tid og næsten alle hvide vægge jeg har set, er prydret med min  kunst.

Sashas atelierSashas atelier

Kunst er sjov

Jeg elsker udfordringer, når det kommer til projekter, og generelt er de mere udfordrende projekter, også de sjoveste.

Jeg bruger akrylmaling som altid rummer mange lag, teknikker og detaljer. Jeg arbejder meget med forskellige strukturer og maler både med pensler, spartler og svampe og i blandt kun mine fingre som ‘pensel’.

Som kunstner er jeg meget optaget af at skabe små detaljerige versioner af skønhed og poesi, du kan gå på opdagelse i.

Jeg laver selv mine malerier fra bunden og fokuserer på at finde motiver, som formidler nærvær. Det kan være et ansigtsudtryk, eller et mine fra min barndom, som fanger mig og giver mig bestemt følelse. Jeg holder meget af at eksperimentere, så der opstår sjove og uventede konstellationer.

Kunst er for dig

Du er velkommen til at hoppe rundt på hjemmesiden og tjekke mere af mit arbejde.

Jeg værdsætter, at du tager dig tid til at kigge på nogle af mine værker.

For henvendelser om projekter eller spørgsmål til pris, er du velkommen til at sende mig en mail eller kontakte mig på Facebook nedenfor.

sw@sashas-atelier.dk

Facebook