Kurv

Bestil 2016-12-09T17:04:08+00:00

Bestil et personligt maleri

1. Indsend mail
2. Modtag GRATIS prisvurdering
3. Bekræft eller afvis ordre

Sashas Atelier

Har du lyst til at overraske en af dine kære med et maleri eller forkæle dig selv. Så er muligheden her. Men bestil i god tid, da det er et tidskrævende arbejde.

Det vil foregå således: Du sender mig en mail om personen, som skal have maleriet. Fortæl gerne personlige detaljer, da dette kan være med til at gøre værket unikt. Fortæl om vedkommende holder af specielle farver. Efter du har indsendt en forespørgsel på et maleri, vil jeg vurdere maleriets pris, og derefter sende dig et GRATIS tilbud på et håndmalet akrylmaleri. Du modtager dit tilbud via email eller telefon, så snart jeg har vurderet din forespørgsel. Herefter vælger du frit, om du vil bestille maleriet eller ej.

Hvis du vælger at bestille, vil jeg gå i gang med det samme og holder dig underrettet undervejes. Efter 1 – 2 mdr. er maleriet klar. Indramingen kan jeg godt stå for, eller du har muligheden for selv at gøre det. Jeg forbeholder mig retten til at give maleriet mit kunstneriske udtryk. Dit maleri vil blive malet i ægte langtidsholdbar akrylmaling af høj kvalitet. Alle mine grundmaterialer er af fin kvalitet – dette gælder både lærredet, arylmalingen, penslerne osv. 

Betalingen sker via mobilepay eller ved bankoverførsel.

Kontakt mig da venligst på mail: sw@sashas-atelier.dk for at få konto m.m. oplyst.

Fortsat god dag.

Sasha Winther